DSV - HKKL

 
 

Als werknemer bij het Ministerie van Defensie heb je een streepje voor bij de Defensieschietvereniging Hoofdkwartier Koninklijke Landmacht. Deze unieke schietvereniging is er voor en door werknemers van alle defensieonderdelen, burger en militair. In een gemoedelijke en vertrouwde omgeving wordt je hier geleerd om verantwoord met sportwapens om te gaan.

Alles is mogelijk, pistool, geweer, klein kaliber, groot kaliber. De vereniging heeft een ruim assortiment aan verenigingswapens.

Als vereniging zijn we aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie en zijn we actief op wedstrijden in binnen- en buitenland. Omdat we een defensie schietvereniging zijn wordt er ook meegedaan in militair wedstrijdverband.

Voor militairen is er natuurlijk ook de mogelijkheid om de schietvaardigheid aan te scherpen.


Ben je geïnteresseerd?

Schrijf een mail naar: dsv.hkkl@gmail.com

 

Welkom op de website van de Defensie Schietvereniging - Hoofdkwartier Koninklijke Landmacht*NB: DSV-HKKL faciliteert geen schietarrangementen. Verzoeken voor schietactiviteiten in het kader van vrijgezellenuitjes of bedrijfsuitjes worden dus niet gehonoreerd.

Bijzonderheden:


Nieuw formulier tbv het verlengen van het verlof!


Voor het verlengen of aanvragen van het verlof WM4 is tegenwoordig het invullen van het inlichtingenformulier WM32 noodzakelijk. Dit formulier is via onderstaande link te downloaden.


wm32-inlichtingenformulier.pdf100 meter schieten bij OKK in Wateringen.


Ook dit jaar kunnen we  op de 100 meter baan van OKK terecht!!!

Kom vooral gebruik maken van de mogelijkheid om 100 meter te schieten!


Er wordt geschoten van 1300h tot 1400h

Wij hebben de beschikking over de 3 rechtse banen. Bij aankomst inschrijven in het register en even melden bij de baancommandant en zeggen dat je van DSV-HKKL komt.

Lenie verzorgt verder een goeie bak koffie of bijna elke andere vloeistof, tevens kan je er terecht voor een heerlijke tosti, een broodje bal, een broodje worst en wat nog meer voor snacks.


Kijk in de agenda voor de data.